Megoszlanak a vélemények arról, hogy milyen a tökéletes nyaralás. Azzal azonban valószínűleg senki se vitatkozik, hogy a teljes ellátás, a korlátlan wellness és az időjárástól független élménygyűjtés lehetősége egészen jó opció.

Ha olyan helyszínt keresel az idei vakációhoz, ahol ezeket mind kínálják, több sárvári lehetőséget is tudunk mutatni. Választhatsz olyan szállodát, ahol helyben tudsz fürdőzni, és olyat is, ami közvetlenül átjárható a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel. Természetesen mindkét esetben jár a korlátlan fürdőzés lehetősége. A beltéren és a kültéren egyaránt. Vagyis akkor se kell lemondani a csobbanós élményekről, ha netán hűvösebbre fordulna az idő.

Ami pedig az ellátást illeti: Sárváron találsz olyan hotelt is, ahol all inclusive ellátás is választható. Azaz naponta akár ötször tudsz ingyenesen étkezni – korlátlanul -, illetve italt is akkor fogyasztasz, amikor jól esik.

Ez azért egész remek dolog… Főleg, hogy az érintett szálloda egy gyermekbarát hotel. Szóval a családosoknak itt tényleg minden adott a maximális kikapcsolódáshoz.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, katt ide. Amennyiben sárvári luxus nyaralás van tervben, ide kell kattintanod. Ha pedig klasszikus gyógyfürdős feltöltődést tervezel, ez a szálloda lesz számodra az ideális.

De ne feledd el azt se, hogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő saját szállodával is rendelkezik. Ha fontos a fürdő közelsége, az, hogy a strandig csak pár lépést kelljen megtenni, ez a holtel ideális lehet a számodra. Klikk ide a részletekért!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Atmoszféra apartmanok

Válassz szállást az Atmoszféra apartmanok kínálatából! Az aktuális ajánlatokért irány a szállás weboldala!

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!