Amikor szállást foglalunk, az elsők között talán a szobákról készült képgalériát nézzük meg az adott hotel vagy apartman weboldalán. Nem véletlen, hiszen leírni bármit lehet, a kép az, ami igazán meggyőző. Mi legalábbis ebből a megfontolásból gyűjtöttünk nektek pár fotót néhány sárvári szállásról. Hátha kedvet kaptok egy kis wellness kikapcsolódásra… Igyekeztünk családbarát, természetközeli szállást, apartmant és luxus hotelt is megmutatni. Természetesen a teljesség igénye nélkül.

Kezdjük is ez utóbbival! Az ötcsillagos Spirit Hotelben ilyen egy prémium szoba. Ami egyébként itt alapnak számít. Ami más hotelben extra, az itt még nem tartozik a legfelső kategóriába.

Ha az árakra is kíváncsi lennél, klikk ide!

A második szálloda, illetve szoba legyen egy természetközeli szállás. A Danubius Hotel sárvári szállodája az arborétum közvetlen szomszédságában található. A hotel szabadtéri medencéi is gyakorlatilag az óriási fák árnyékában találhatóak. A prémium szobák is az erdei környezetre néznek. Íme, ilyen egy extra szoba a sárvári Danubius Hotelben.

Részletek és árak a linkre kattintva.

Maradva a természetközeli szállásoknál, de áttérve az apartmanokra: mutatjuk a Vadkert Major szobáit. Ez a szállás a sárvári fürdő nyári bejáratától pár méterre, a város zöldövezetében található. A Vadkert területén van állatsimogató és lovarda is. Az apartmanok szobái pedig a szállást körülvevő erdős, mezős vidékre néznek.

Talán érdemes megnézni a többi képet is. Ehhez ide kell kattintanod.

A Vadkert Hotel is remek hely a gyerekekkel nyaralni indulóknak, de igazán családbarát szállás Sárváron a Park Inn hotel. A mellékelt fotón is egy, a kisgyerekes utazóknak kínált szobát mutatunk. A szálloda egyébként közvetlenül átjárható a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdővel. Talán ezt sem árt tudni, mielőtt szállást foglalsz.

Nézz rá az árakra és az aktuális akciókra! Klikk ide!

Végül egy extra tipp! Ha te is szívesen nyaralnál Sárváron, érdemes részt venni a fürdőváros legújabb akciójában. A sárvári kirakós játékban résztvevők között ugyanis több wellness-pihenés is gazdára talál. Sok más extra nyeremény mellett. Amennyiben játszanál, kattints ide!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük