A sárvári, őszi szálláscsomagokat bemutató összeállításunk következő részében újabb három szálláshely kínálatát mutatjuk be. Ezúttal a Levendula Apartmanház, az Apartman Hotel és a Park Inn őszi csomagjait vesszük sorra.

A Levendula Apartmanház – ahogy a nevéből is lehet következtetni – nem egy szálloda. Ettől függetlenül kínálnak őszi csomagokat. Van, amelyik három éjszakás foglalás esetén 10 százalék kedvezményt ad. De kínálnak olyat is, ahol a foglalás mellé vacsorautalvány jár a vendégeknek. Ez az „Őszi ízek” csomag. Részletek itt

Az Apartman Hotel őszi ajánlatában egy éjszaka reggelis ellátással 7 ezer forintba kerül egy vendégnek. Ha pedig vacsorát is kérnénk, 3 ezer forint a félpanziós felár. Még több információ itt

A Park Inn őszi csomagja azért ennél drágább: 69,5 euró egy vendégnek egy éjszakára. Igaz, ez az ár félpanziós ellátást jelent, ezzel korlátlanul használhatók a Sárvári Gyógy- és Élményfürdő medencéi, és a szaunavilágban is bármennyit lazíthatunk. És ez csak pár szolgáltatás. Ha még többet tudnál meg erről az őszi csomagról, klikk ide. Viszont annyit azért még elmondanánk, hogy a szállodából a fürdő fedett részét egy fedett folyosón keresztül – akár fürdőköpenyben – is megközelíthetjük. Szóval egy több napos wellnesshez ideális választás a Park Inn. 

Egyelőre ennyi, de a sorozatot folytatjuk, ezért nézz vissza később is. Ha pedig a Hotel Bassiana, a VitalMed vagy a Hotel Viktória őszi csomagjaira lennél kíváncsi, itt böngészhetsz. De ne felejtsd el, hogy a sarvar.hu-n még rengeteg szállást találsz. Ezekért klikk ide.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük