Ha utazás a terv, szinte kivétel nélkül mindenki megnézi, hogy milyen szobában szállhat meg. Függetlenül attól, hogy őszi wellness vagy nyári pihenés a cél, fontos a szoba kialakítása. Ezért gondoltuk úgy, hogy segítségként megmutatjuk, milyen kialakítású szobákkal várnak a Sárváron lévő hotelek.

Egy korábbi bejegyzésünkben öt hotelt már megnéztünk. Most mutatunk újabb ötöt. Akkor a Park Inn, a Vadkert Major, a Spirit Hotel, a Danubius Hotels, a Hotel Bassiana és a VitalMed szobáit mutattuk be egy-egy fotóval.

Most jöjjön elsőnek a Tinódi Hotel. A családias hangulatú fogadóban összesen 15 szoba várja a vendégeket. Ezek közül íme, egy.

80acc7d6

A második kiemelt szálláshely a Mirage Hotel. Az itteni szobák meglehetősen exkluzív kialakításúak. Akiknek fontos a fürdő közelsége, a modern és igényes környezet, azoknak ez a szálloda tetszeni fog.

92

A Hotel Aqua sincs túl messze a fürdőtől. Gyalog csupán három perc. A családias hangulatú szálloda kellemes kikapcsolódást ígér. Itt összesen 21 szoba közül választhatunk.

009

A Hotel Apartman szobái is korszerű kialakításúak. A képek szerintünk önmagukért beszélnek. Egyébként a szálloda az arborétum szomszédságában található, a fürdőig körülbelül 10 percet kell csupán sétálni.

dfff0bea

Jöjjön az ötödik kiemelt szálloda! A Hotel Viktóriában 17 szoba várja a vendégeket. A standard változattól a prémium szobáig többféle változat közül választhatunk. Mi most egy egyszerűbbet mutatunk. De ez is nagyon hangulatosnak tűnik.

szoba_2agy_3

Ha a képeken túl a hotelek szolgáltatásaira, áraira is kíváncsi lennél, klikkelj a kiszemelt szálloda nevére! Érdemes tüzetesen átnézni a kínálatot. De ne hagyd ki a korábbi listánkat sem! Itt még öt sárvári hotelt találsz.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük