Utazástervező segédlettel teszi még könnyebbé a vakáció megszervezését, a nyaralásra történő felkészülést a sárvári TDM. A fürdőváros turisztikai oldalán, a Sárvár.hu-n ezentúl egyénileg menthetők el a hasznosnak ítélt tartalmak és az egyéb fontos információk. 

A saját tárban rögzíthető információk között nyitvatartási idők, belépőjegy árak, menetrendek, elérhetőségek találhatók. De komplett leírásokat, számunkra érdekes blogpostokat is menthetünk későbbre, akár a nyaralás idejére. 

Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője a fejlesztés céljáról elmondta: 

Azt szeretnénk, hogy az oldalunk ne csak egy hagyományos módon böngészhető weboldal legyen, hanem plusz funkciókkal ellátott valódi utazási segédlet. Egy olyan egyéni tervező, ami a korábbiaknál még praktikusabbá, hasznosabbá teszi a böngészést.

Az oldalon a személyes érdeklődésnek megfelelően szinte minden bejegyzés, aloldal elmenthető. Ehhez csupán a fejlécben található szív ikonra kell kattintani. De egyéni jegyzetek, szövegrészek is rögzíthetők a kedvencekben. A jól láthatóan kiemelt egységek ugyancsak egy szívre kattintva helyezhetők a saját tárba.

Az így elmentett tartalmak jól jöhetnek akkor, ha később, mondjuk a nyaralás ideje alatt lennénk kíváncsiak egy-egy szolgáltató nyitva tartására, adott produkciók időpontjára, vagy ha szeretnénk bizonyos látványosságról a helyszínen olvasni, azokról videót nézni. 

Ugyanakkor a tervező abban is segít, hogy gondtalan legyen a nyaralás. A fejlesztés lehetővé teszi, hogy gyógyszertárak, ügyeletek, szervizek adatait is elmentsük. Jó, ha ezek is ott vannak a tárban – mondja Haller Ferenc. A kedvencekbe gyűjtött információk egyébként saját e-mail címre is elküldhetők. De ha többen mennénk nyaralni, akár másoknak is továbbíthatjuk a gyűjteményünket. Mondjuk a gyermekek telefonjára, így nyújtva nekik egy kis segítséget akár az önálló eligazodásban.

Haller Ferenc arra buzdít minden sárvári kikapcsolódást tervezőt, hogy használja a Sárvár.hu új funkcióját. A folyamatosan bővülő utazástervező segédlettel ugyanis még tartalmasabbá tehetők a pihenésre szánt napok. 

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük