A legtöbben azt gondolják, gyógyvízben lazítani csak télen szokás. Pedig ha jobban belegondolunk, az ízületek támogatására nyáron is éppúgy szükség van, mint a hidegebb hónapokban. Arról nem is beszélve, hogy a stressz és a feszült élethelyzet sem csak télen jellemző. Nyáron is jól jön, ha kellemes meleg vízben relaxálunk.

Igaz, a forró víz kánikulában nem az igazi, de manapság azért elég változékony az idő, szóval a nyári időszakban is bőven akadnak olyan alkalmak, amikor a gyógyvízben való lazítás is jól esik. Vagyis attól még, hogy lehűlés várható, ne mondjunk le a vizes élményről. Csak a strandolás helyett válasszuk a gyógyfürdős relaxálást. A legszerencsésebb egyébként az, ha alapból olyan helyet nézünk ki a kikapcsolódásra, ahol mindkét lazítási mód adott. Ha jó az idő, akkor strandolunk, ha hűvösebb, akkor gyógyfürdőben pihenünk. Sárvár például ilyen úticél. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben kint és bent is van lehetőség gyógyvízben fürdőzni, illetve ott van az a rengeteg kültéri medence és csúszda is, amik a nyári napokban kínálnak felejthetetlen élményeket. 

Mi azt gondoljuk, érdemes biztosra menni és olyan helyen szállást foglalni, ahol az időjárás nem húzhatja keresztbe a számításokat.

Amennyiben te is hasonlóan vélekedsz és szívesen jönnél Sárvárra, több olyan szálloda közül is választhatsz, ahol fedett gyógyvizes egység és kültéri strand is található. Ilyen a Spirit Hotel, a Thermál Sárvár is, de a korlátlan wellness és gyógyfürdőzés lehetősége adott a Park Inn-ben és a VitalMed-ben is.

Foglalj szállást még ma!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük