Ha wellness hétvégére megyünk, sokat számít, hogy a választott szálloda milyen messze található a fürdőtől. Nyílván az a legjobb, ha a szobából akár fürdőköpenyben átsétálhatunk a medencéig vagy a szaunáig, de azért az se rossz, ha a szálloda csupán pár száz méterre található a fürdőtől. Sárváron mindkettőre van alternatíva. Sőt, számos olyan hotel is található a fürdővárosban, ahol saját wellness részleggel is rendelkezik az adott szálloda.

Kezdjük az előbbivel! A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőt közvetlenül két szállodából lehet megközelíteni. Az egyik a fürdő saját szállodája, a VitalMed, a másik pedig a meglehetősen népszerű Park Inn hotel. A csomagok mindkét szállodában tartalmazzák a korlátlan fürdőbelépőt és szauna használatot.

Igaz, nincs közvetlen kapcsolat, mégsem kell sokat sétálni a fürdő bejáratáig a Vadkert Majorból. A fürdő hátsó strandbejárata gyakorlatilag a Vadkert előtt található. Szinte közvetlen szomszéd a Harmonia Hotel is, és a Spirit Hotelből is csupán pár lépést kell csak tenni. Igaz, mindkét utóbbi szállodában saját wellness részleg is található, szóval ha fürdőzésre, szaunázásra vágyunk, nem feltétlenül kell útra kelnünk..

Ugyanakkor a közeli szállodák közül meg kell említenünk a Mirage Hotelt (fotón) is. Ez a szálláshely is csupán 50 méterre található a gyógy- és wellnessfürdőtől.

De meg kell azt is jegyeznünk, hogy Sárvár egy kis város, itt nincsenek igazán nagy távolságok, így bármelyik szállodát vagy apartmant választod, akár sétálva is könnyedén eljuthatsz a fürdőbe. Viszont ha nem szívesen sétálnál és inkább olyan hotelt keresel, ahol saját wellness részleg található, akkor olvass bele ebbe a bejegyzésünkbe!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük