Nyár végi gyógyfürdőzés. Sokkal nagyobb a jelentősége, mint azt sokan gondolnák. Lelki és testi szinten is óriási szerepe van annak, ha az ősz beköszönte előtt tudunk még egy kiadós gyógyfürdő kúrát venni. Ha így teszünk, a szervezet sokkal ellenállóbb lesz. 

Amennyiben kipihenten várjuk az őszt, a test és a lélek is jobban bírja majd a megpróbáltatásokat. Nem mellesleg a gyógyfürdős relax segít abban, hogy lezárjuk a nyári időszakot és az élményeket feldolgozva vessük bele magunkat újra a kihívásokkal teli hétköznapokba. Egy gyógyfürdőzés alkalmas időszak arra, hogy nyugodtan tervezzünk. Illetve a feszültségoldó hatásnak köszönhetően higgadt és objektív döntéseket tudunk hozni a jövőre vonatkozóan. Ez az elméleti sík. Ami pedig a testi oldalt illeti: gyógyfürdőzéskor a szervezet méregtelenít. Illetve olyan ásványi anyagokat vesz fel a vízből, amik ellenállóbbá tesznek minket. Egyebek mellett a szezonális betegségekkel szemben, illetve az ízületek egészségéről is gondoskodik. Ha még a hidegebb, változékonyabb idő beállta előtt gyógyfürdő kúrát veszünk, az őszi csípős reggeleken kisebb eséllyel fognak sajogni a mozgásszervek. Persze ehhez azért nem biztos, hogy elegendő egyetlen gyógyfürdőzés. Egy kiadós kúra viszont csodákra képes. Ha van rá módunk, még az ősz előtt iktassunk be pár gyógyfürdőzős alkalmat. A szervezet garantáltan meghálálja.

Plusz azt se feledjük, hogy ha a napsütötte külső medencékben kerítünk sort a gyógyfürdőzésre, még a D-vitamin raktárakat is fel tudjuk tölteni. Ami ugyancsak jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy ősszel is erős legyen a szervezet védekezőképessége.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!