Kíváncsiak voltunk, hogy manapság mennyire népszerű ajándék a wellness pihenés. Illetve arra, hogy egyáltalán mennyire örülünk annak, ha a tárgyi ajándékok helyett vagy mellett élményt kapunk.

Találtunk egy tavalyi felmérést. A GKI Digital kérdezte meg az internetezőket egyebek mellett erről is. Kiderült, hogy a sokan bizony nem különösebben vágynak tárgyi kedvességre. Ahogy fogalmaznak: a felnőttek 45 százaléka inkább élményeket szeretne. De a 30 év alattiak is szívesen adnak és kapnak is élményt. Bár ők inkább a funkcionális meglepetéseket részesítik előnyben. Olyan ajándékokat, amikre egyébként is szüksége van az ajándékozottnak. Ilyen lehet egy fitness bérlet, valamilyen tanfolyam…

De milyen ajándékra vágyunk igazán?

A válaszadók 30 százaléka örülne annak, ha a szeretteivel közös programon vehetne részt, 27 százalék élményre vágyik, míg 26 százalék wellness hétvégének örülne. De 25 százalék más belföldi belföldi utazáson is szívesen részt venne.

A kutatásból az is kiderült, hogy az internetezők alig tíz százaléka tud olyan tárgyi ajándékot mondani, aminek igazán örülne. Ezzel szemben harmaduk szinte egyből képes valamilyen élményprogramot választani.

Az utazás a nyerő

A válaszadók 60 százaléka valamilyen utazásnak örülne leginkább. Ezek közül is főként olyannak, ami wellness vagy szépség-egészség profilú. Ezt támasztja alá a Spirit Hotel napokban készült felmérése is. Ebben a megkérdezettek 43 százaléka az válaszolta, hogy a legjobban wellness élménynek, utalványnak örülne, 37 százalék pedig hosszú hétvégére menne valamelyik hazai szállodába.

Nem véletlen tehát, hogy az utóbbi időben egyre többen vásárolnak ajándékba wellness utalványokat, fürdőbelépőt. És a fenti adatok a szállodák oldalain online megrendelhető ajándékkártya népszerűségét is megmagyarázzák – ezt már mi tesszük hozzá.

Ha Te is hasonló meglepetésben gondolkodsz, és szívesen adnál ajándékba sárvári wellnesst, akkor kattints ide!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!