Ha hosszú hétvége, akkor wellness. Ha nem is több éjszakára, egy-egy napra sokan mennek ilyenkor fürdőzni. Ha te is hasonlót tervezel és Sárvárra jönnél, olvass bele ebbe a bejegyzésbe. Összegyűjtöttünk neked néhány hasznos infót a március 15-ei hosszú hétvégéhez kapcsolódóan.

Először is március 15-én éjszakai csobbanás lesz a fürdőben. Természetesen extra programmal. Este tíz órától Vincze Lilla lép fel. A belépő este hét órától 1900 forint. Ha éjszakai szaunázáson is részt vennél 700 forintot kell még pluszban fizetned. Egyébként ezen a napon éjjel kettő óráig tart nyitva a fürdő.

Természetesen a szauna szeánszok sem maradhatnak el a hosszú hétvégén. Március 15-én már délután három órakor indulnak a felöntések. Ezen a napon összesen kilenc féle szeánszon vehetnek részt a szaunázás szerelmesei.

Aztán szombaton és vasárnap, március 16-án és 17-én négy-négy szeánsz lesz a szaunavilágban. Természetesen akkor is extra felöntésekkel.

A hosszú hétvégén összesen 17 alkalommal lesz felöntéssel egybekötött szaunaszeánsz. Ha szeretnéd, olyanokat is kipróbálhatsz, mint a tengeri sós, a sörös, a csipkebogyós, a vitaminos, a csokoládékrémes, a heves jeges vagy aromaoljaos felöntés.

A szeánszokon való részvétel díja 400 forint. Minden részlet a programról itt.

A képen pedig a fürdő egyik óriási szauna kabinját látod. Ha pedig kíváncsi vagy arra, hogyan is zajlik egy felöntés, íme egy kis olvasnivaló. 

Fontos lehet még tudni, hogy a fürdő a pénteki nap kivételével reggel nyolc órától este tíz óráig van nyitva. Szaunázni szombaton és vasárnap is fél tízig van lehetőség. A pénteki nap most kivétel az éjszakai fürdőzés miatt.

Az árakról

A felnőtt fürdőbelépő ára 4 ezer 400 forint, diák napijegy 2 ezer 200 forint, ahogy a nyugdíjas is. A gyermek belépő 3 éves kortól 14 éves korig 2 ezer forint. A három évnél fiatalabb gyermekeknek ingyenes a belépés.

Érdemes ránézni a családi jegyekre is.

Két felnőtt egy gyermek esetén 9 ezer 500 forint a napijegy. Egy négytagú család esetén 11 ezer forintba kerül a belépő. Három gyermek esetén 12 ezer 500 forint, négy gyermeknél pedig 14 ezer forintba kerül az egész napos jegy.

Minden további részlet itt.

Várunk Sárváron a márciusi hosszú hétvégén is!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük