A település kisvárosi hangulata, a gyógy- és wellnessfürdő, a strand, a természetközeli kikapcsolódási lehetőségek, a történelmi emlékek, az ötcsillagos minőség… Ezek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kipihenten térj haza a sárvári vakációból. Akár a családdal, akár a pároddal érkezel hozzánk, szerintünk nem fogsz csalódni. Ahogy akkor se, ha semmittevős wellnessre vágysz vagy épp ellenkezőleg: az aktív kikapcsolódás áll hozzád közelebb.

Sárváron minden generáció jól érzi magát!

A gyerekekkel érkezőknek ott a köztudottan családbarát, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa – mint ideális szálláshely. A romantikus, luxus nyaralásra vágyóknak kiváló alternatíva a saját wellness egységgel rendelkező, exkluzív szolgáltatásokat kínáló Spirit Hotel. Az idősödőknek, a gyógyfürdős regenerálódást keresőknek pedig a szintén saját medencékkel és gyógyászattal rendelkező Thermal Sárvár lesz kitűnő választás. 

Persze ne feledkezzünk meg a többi szálláshelyről se. Sárváron ugyanis számos kisebb méretű wellness szálloda és jó pár remek apartman is található. Köztük több meglehetősen exkluzív is.

És, hogy milyen kikapcsolódási lehetőségek várnak a fürdőzésen kívül?

Az arborétumunkra nagyon büszkék vagyunk. Itt sokan nordic walkingoznak, piknikeznek, jógáznak… Talán nem véletlenül. A parkban ugyanis a fák valamiért jóval erősebben közvetítik a Föld jótékony energiáit. De önmagában a zöld környezet is segít abban, hogy kicsi elfeledd a hétköznapi gondokat. Szóval egészen egyedülálló érzés itt relaxálni.

De hasonlóan remek dolog a csónakázó tavaknál töltődni. Mondjuk csónakázni… Vagy más módon romantikázni. 

Aztán ott van a Vadker Major állatsimogatója és a Sárvári Kalandpark is. Szerintünk mindkettő kötelező attrakció a gyermekekkel Sárvárra érkezőknek.

Ahogy a közös bringázás is. Sárváron ugyanis több “városnézős” biciklis útvonal vezet keresztül. 

Ha kedvet kaptatok, bicajt a Tourinform Irodában tudtok bérelni.

Végül meg kell említenünk a belvárosi élményeket is. A Nádasdy Ferenc Múzeum, illetve a vár körüli park megintcsak fix állomása kell, hogy legyen a nyaralásnak. Akárcsak a Kossuth tér, ahol harangjáték és a szökőkutak fényjátéka is várja a nyaralókat. Ez utóbbi miatt, illetve a vár esti kivilágításáért érdemes sötétedés után erre sétálni. Mondjuk egy jó vacsorát követően, egy ízletes fagyival a kézben. 

Merthogy Sárváron remek vendéglátóhelyek is találhatók. A fürdő felé vezető úton és a Nádasdy-vár szomszédságában lévő Posta téren is. Bisztró, exkluzív étterem és klasszikus vendéglő is található a környéken. 

Szóval legyen szó családi strandolós nyaralásról, páros wellness hétvégéről, egész napos fürdőzésről vagy aktív vakációról, Sárvár remek választás lesz…

Ha még nem döntötted el, hogy hol nyaralsz az idén, válassz minket! Várunk Sárváron!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük