Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi nagyon örülünk annak, hogy végre megérkezett az ősz. A wellness élmények szempontjából ugyanis ez az a pár hónap, amikor tényleg minden szolgáltatást ki lehet használni.

Ilyenkor még tudunk a szabadban is fürdőzni – a forró termálvízben. De a hidegebb idő miatt a medence felett képződő gőzben való lazítás megnyugtató élményét is átélhetjük már. Ugyanakkor ebben az időszakban a szaunázás is az átlagnál jobban esik. Egyrészt a nyár utáni munkahelyi pörgés következményeként kialakult feszültség miatt. Illetve azért is, mert ilyenkor már a változékony idő is hatással van ránk. Ősszel az ízületek merevebbek, az izmok feszültek, emiatt pedig különösen jól esik kicsit relaxálni a melegben. De hasonló a helyzet a pezsgőfürdőzéssel is. Ugyan a forró fürdő önmagában is képes ellazítani, de ha a víz masszírozó ereje még rásegít erre, az élmény jóval nagyobb. 

Ugyanakkor ne feledjük azt se, hogy ősszel már kezdenek kiürülni a D-vitamin raktárak. Amiket egy-egy szabadtéri termálvizes fürdőzéssel még feltölthetünk. Amivel valamelyest erősítjük az immunrendszert, szóval áldozunk kicsit a prevencióra is! 

Szóval ha teheted, az ősz folyamán mindenképpen iktass be egy kis fürdőzős kikapcsolódást. A tested és a lelked is garantáltan hálás lesz… Várunk Sárváron!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük