Ha nem szeretnénk, hogy a nyaralásról fáradtabban térjünk haza, mint ahogyan elindultunk otthonról, ezeket a tippeket érdemes megnézni.

Te is érezted már úgy, hogy a jól megérdemelt nyaralást alatt sokkal jobban lefáradtál, mintha dolgoztál volna? Sajnos előfordul. Azoknál megesik, akik túl sok tervet próbálnak belezsúfolni a vakáció nem túl hosszú időszakába. 

Probléma lehet továbbá, ha túl sokat várunk a nyaralástól. Szakemberek szerint ha a reálisnál többre számítunk egy pár napos nyaraláson, könnyen csalódunk. Ez pedig negatívan hat az elmére, ami kedvetlenséghez, fáradtsághoz vezet. 

Fáradttá és kedvetlenné tehet továbbá az is, ha nem nekünk való programokon veszünk részt. Ha örökmozgók vagyunk, a vízparton való egész napos lazítás nem fog bejönni, és ez fordítva is igaz. Ha jobban tudunk kikapcsolódni hosszú semmittevéssel, ne válasszunk aktív időtöltést.

Jobb ezeket átbeszélni a családdal. Vitassuk meg, ki mit szeretne, és magunkon is végezzünk egy kis önismereti vizsgálatot. Összegezzük az igényeket, találjunk olyan kompromisszumos megoldást, amivel mindenki nyer.

És, hogy milyen hosszú az ideális nyaralás?

Sokan gondolják, hogy a hosszú vakáció a legjobb a kikapcsolódásra… Ez azonban nem minden esetben van így. Olykor egy pár napos kiruccanás sokkal jobban feltölti az embert, mint egy kéthetes vakáció. Hogyan lehetséges ez? 

Erről egy korábbi bejegyzésünkben írtunk.

Talán érdemes ezt is elolvasnod. Illetve egy kicsit átgondolni a nyaralással kapcsolatos terveket. Plusz foglalkozni az önismerettel. Ha tudjuk, hogy nekünk mi az igazán jó, akkor a vakáció alatt is sikerülni fog a feltöltődés.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük