Amikor a nyaraláshoz keresünk ideális helyszínt, rendszerint olyan célpontokat veszünk fel a listára, ahol van lehetőségünk vizes élményekkel is gazdagodni. Nem kérdés tehát, hogy előnyben vannak a strandhoz közeli szállodák, azok meg aztán végképp, amik saját kültéri medencével is rendelkeznek. Mi most Sárvár vonatkozásában ez utóbbiakat gyűjtöttük ki. Ugyanis nem egy olyan hotel található a fürdővárosban, ahol helyben adott a fürdőzési lehetőség.

Ilyen mondjuk az Ensana Thermal Sárvár. Az arborétum fáinak árnyékában található kültéri medencékben lazítani meglehetősen felemelő érzés. Itt ugyanis nem csak a gyógyvíz az, ami feltölt, hanem a természetközeli környezet is. Próbáld csak ki!

Hasonló mondható el a Spirit Hotelről is. A nyugodt strandoláshoz itt is minden adott. Ha kedvünk tartja, a gyógyfürdő részből is kiúszhatunk a kültéri fürdőegységhez. De az élményfürdőből is megközelíthető az óriási szabadtéri medence.

Saját kültéri medencével még a Bassiana Hotel is rendelkezik. Ahol szintén az arborétum fái tartanak árnyékot. A szálloda ugyanis a Thermal Sárvár hotelhez hasonlóan ugyancsak zöld környezetben található. Íme, egy fotó. 

Végül említsük meg azokat a szállodákat is, amik ugyan a szó szoros értelmében nem rendelkeznek saját medencével, de a strandolás mégis helyben lehetséges. A Park Inn és a VitalMed hotel vendégei számára adott mindez. Ez a két sárvári szálloda ugyanis közvetlenül átjárható a fürdővel. Vagyis a strandra is bármikor átsétálhatnak az itt vakációzók.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük