Madárcsicsergés, kellemesen melengető napfény, rügyező növények… Ezek már az érkező tavasz jelei. Amik egyébként – bárhol legyünk – önmagukban is kellemes érzéssel töltik el az embert, viszont ha a kitavaszodással összefüggő élményeket egy wellness hétvégén, egy szabadtéri termálvizes medencében éljük át, még extrább feltöltődésben lehet részünk. Ehhez persze nem árt olyan szállodát választani, ahol télen, nyáron lehet a szabadban fürdőzni. Mutatjuk, Sárváron hol van erre lehetőség.

A tavaszi élménygyűjtésre a legalkalmasabb az Ensana Thermal. A gyógyvizes szabadtéri medencékkel rendelkező hotel gyakorlatilag a sárvári arborétum közepén található. A külső wellness egység mellett közvetlenül ugyanis a park hatalmas fenyőfái magasodnak. Meg persze rengeteg más, gyönyörű növény is található itt, amik tavasszal rendkívül varázslatossá teszik a szálloda környezetét. A zöld, már-már erdei környezethez pedig természetesen hozzátartozik a tavaszi madárszó is… 

Képzeld el, hogy a kinti medencében lazítasz, becsukod a szemedet, kellemesen melenget a tavaszi napfény és közben énekelnek a madarak. Ennél természetközelibb wellness aligha létezik.

Persze ilyen élményeket nem csak az Ensana Thermalban élhetsz át Sárváron. A Spirit Hotelben is legalább ennyire extra a tavaszi wellness. Az Európa-szerte ismert luxus szálloda ugyanis a fürdőváros csónakázó tavának közvetlen szomszédságában, ugyancsak zöld környezetben található. Úgyhogy madárszóból, természetközeli hangulatból itt sincs hiány. Meg persze a tavaszi napfényt is maximálisan kiélvezhetjük. A szálloda ugyanis több – télen, nyáron üzemelő – kültéri gyógyvizes medencével is rendelkezik. Az élmény valóban exkluzív. 

Szóval, ha igazán extra tavaszi wellness hétvégén vennél részt, és ehhez Sárvárt szemelted ki, a Spirit és az Ensana kiváló választás lesz. De nyugodt szívvel ajánljuk a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa  és a VitalMed szállodát is. Utóbbi kettő ugyanis közvetlenül átjárható a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdővel. Ami azt jelenti, hogy az ezekben a hotelekben megszálló vendégeknek lehetőségük van a fürdő télen, nyáron üzemelő medencéinek a korlátlan használatára. Vagyis a tavaszi napfényben történő szabadtéri fürdőzés lehetősége számukra is adott.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Egy hozzászólás a(z) “Szabadtéri medencében fürdőzve még nagyobb élmény a tavaszi feltöltődés” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük