Az egyedüli szaunázás és a szauna szeánsz két teljesen különböző élményt kínál. De mi teszi egyedivé a szauna szeánszot és miért választhatnád ezt az élményt az önálló szaunázás helyett?

A szauna szeánsz, más néven szauna felöntés egy tematikus wellness program, ami intenzívebbé teszi a szauna élményét.

A szaunamester egyedi módon irányítja a szauna levegőjét, törölközők és szauna lepedők segítségével keverve a forró levegőt a kabinban. Ennek eredményeként a hidegebb és melegebb levegő keveredése egyedülálló élményt teremt, “libabőrt” okozva, ilyenkor jelentős mennyiségű endorfin szabadul fel a szervezetben.

A szauna szeánsz során a szaunamester nem csupán a levegő irányításában játszik szerepet, hanem aromás ráöntéseket is alkalmaz. Speciális illóolajos vizet csepegtet a szauna kövekre, tovább fokozva az élmény gazdagságát. Az ő irányítása alatt a szeánsz menete és a tematikus peeling használata is részévé válik a szaunázásnak.

Míg az egyedüli szaunázás a személyes relaxációt helyezi előtérbe, a szauna szeánsz egy társasági élmény. A szaunamester gyakran humorral fűszerezi a programot, segítve ezzel a résztvevők relaxációját. A csoportos élmény megerősíti az interakciót és a közösségi érzést, ami kifejezetten vonzóvá teszi a szauna szeánszot azok számára, akik szeretnék megosztani ezt az élményt másokkal.

A szauna szeánsz időtartama általában 12-15 perc, de nem kell feltétlenül ragaszkodni ehhez az időhöz. Az egyéni igények tiszteletben tartása érdekében minden résztvevő szabadon dönthet, hogy mennyi időt tölt a szaunában.

És hogyan vehetünk rész szauna szeánszokon?

A szauna szeánszok általában nagyobb fürdőkben és szállodákban érhetők el, ahol a vendégek teljes körű szaunavilágot tapasztalhatnak meg. A tematikus szeánszok szervezése gyakran a wellness szállodák és gyógyfürdők előnye. Mint például Sárváron is, ahol rendszeresen szerveznek szauna szeánszokat, így garantálva egyedi és felejthetetlen élményt minden résztvevő számára.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!