A gyors eredmény egyebek mellett annak köszönhető, hogy a kellemesen meleg termálvíz ellazítja az izmokat, így a masszírozás jóval hatékonyabb lehet. A vízsugár nyomása, az apró, olykor igencsak erősen áramló buborékok még azokon a területeken is képesek masszírozni, ahol másként erre nincs lehetőség. A buborékok gyakorlatilag minden oldalról kíméletesen dolgozzák meg az izomzatot. Emiatt úgy érezhetjük, hogy már néhány perc után ellazulunk.

Ráadásul mindehhez nem kell semmit tenni, csak üldögélni a kellemesen meleg vízben. Persze a hőmérsékleti és a vízsugár hatás mellett a minerális összetétel is szerepet játszhat a hatékonyságban. Azok a gyógyvizek, amik izomregeneráló összetevőket is tartalmaznak, a vízsugár által még eredményesebben maszírozhatnak. Az ilyen jellegű wellness program természetesen nem csak az izomfájdalom enyhítésére kiváló, hanem remek stresszcsökkentő is. Illetve még a bőr egészségét is támogatja.

Fontos azonban tudni, hogy a vízsugár masszázzsal is túlzásba lehet esni. Bármennyire is jól esik, ahogy a buborékok kényeztetnek minket, 15-20 percnél többet ne masszíroztassuk magunkat. Bármilyen kellemetlen tünetet tapasztalunk, tartsunk szünetet. Túlzott fáradtság, izomfájdalom, émelygés, gyengeség esetén függesszük fel a terápiát. Illetve ne feledjük, hogy a masszázs terápia komoly fizikai igénybevételnek tekinthető, emiatt a hidratálásra is ügyelni kell. A fürdőzős etapok között feltétlenül fogyasszunk elegendő mennyiségű folyadékot.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!