Nem csak a feltöltődésében segít az, ha kis időre meg tudunk állni. A lelassulás remek lehetőséget kínál az önismeretre is. Ha ugyanis csak “robotpilóta” módban éljük a mindennapokat, gyakran észre se vesszük, hogy mi mindenről maradunk le. Illetve sokszor az sem tűnik fel, mi milyen emberek vagyunk, hogyan viszonyulunk másokhoz. Ez persze egyáltalán nem egyedi eset. Hiszen a mai társadalomban teljesíteni kell. És sajnos az is elvárás, hogy mindig gyorsabban és gyorsabban produkálj minőséget. Ez pedig hatással van a személyiség fejlődésére.

Szóval ha te is úgy érzed, hogy “robotpilóta” módban létezel, nem vagy egyedül. Ettől függetlenül nem szabad beletörődni a helyzetbe. Érdemes közben egy kicsit lelassítani és átgondolni azt, hogy mi az, amit elszalasztasz azáltal, hogy nem nem tudod megélni a mindennapokat.

Nem kérdés: kellenek a szünetek. És nem csak azért, hogy a sok munkát kipihenjük. Hanem azért is, hogy a “robotpilóta” megoldások helyett tudatos, következetes döntéseket tudjunk hozni. Az úgynevezett céltudatos szünet lehetővé teszi számunkra, hogy jobban jelen tudjunk lenni a mindennapok során, és meglássunk olyan dolgokat is, amiket egyébként nem biztos, hogy észrevennénk.

Szünet nélkül tehát nincs igazán teljes élet. És ez igaz a napi 5-10 perces kikapcsolódásokra és a több napos feltöltődésekre egyaránt. Mindkettőre kell időt szakítani, különben csak eltelnek a napok anélkül, hogy igazán megélnéd azokat. 

Te is hasonlóan látod?

Amennyiben igen, a napi villám kikapcsolódásban segíthet ez a sárvári relax alkalmazás. Ha pedig kiadósabb feltöltődésre vágynál, Sárvárra természetesen ebben is számíthatsz. 

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük