Szerintünk egy nyaralás, egy hét végi kikapcsolódás akkor az igaz, ha a wellness mellett a jó étkezésekre és az aktív programokra is jut idő és alkalom. A sárvári wellness lehetőségeket sokan ismeritek, a fürdő országos szinten is nagyon népszerű. De fontos kiemelni, hogy már nem csak kizárólag a fürdő miatt érdemes Sárvárra jönni. Az évek során ugyanis rengeteg természet közeli aktivitási lehetőséggel bővült az itteni kínálat. Érdemes ezekkel is számolni, ha egy igazi, feltöltődős, kikapcsolódós helyet keresünk.

Nagyon sokan nordic walkingoznak (videó) a Nádasdy-vár körüli parkban vagy az arborétumban. A hatalmas fák által közvetített jótékony energiák mindkét helyen nagy mértékben hozzájárulnak a kikapcsolódáshoz, ezért nem véletlen, hogy ez itt népszerű program. Sárváron egyébként több séta/túraútvonal is található a városban és a város körül. Ezek mind táblával jelölt szakaszok. Érdemes ezeket végigjárni.

Sokszor említettük, hogy a családosoknak szinte kötelező meglátogatni a Sárvári Kalandparkot (videó) is, ha a városban pihennek – ez persze nem csak a gyermekeseknek lehet remek kikapcsolódás. De a Vadkert Major állatsimogatója (videó) is jó lehetőséget kínál a családi kikapcsolódásra. Ahogy egy kis “bolyongás” a sétálóerdőben és egy csónakázó tavi evezés is jó móka lehet.

És még egy aktív program, amit kiemelnénk. Ha Sárváron jártok, pattanjatok biciklire, és túrázzatok egy jót! A Sárvár.hu-n ehhez már térképet is találtok. Hosszabb és rövidebb távok egyaránt szerepelnek a felsorolásban. Ki-ki az edzettségének megfelelően választhat úti célt. A Sárvárról induló és ugyanide érkező körök valószínűleg kellemesen elfárasztanak majd, úgyhogy egy esti wellness a fürdőben vagy egy kiadós vacsora valamelyik helyi étteremben biztosan jól fog esni. Kerékpárt pedig itt tudtok bérelni, ha nem hoznátok magatokkal.

Jó kikapcsolódást!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük