A gyűjteményünkben természetesen nem csak fürdőzős és szaunázós képeket mutatunk. A város aktív időtöltési lehetőségeit bemutató fotók közül is válogattunk.

De kezdjük relaxálós képekkel. Közülük is nézzük elsőként a Spirit Hotel szaunavilágában készült fotót. Szívesen lazítanál te is itt?

Mondjuk egy kültéri medencében történő termálvizes program után.

De szabadtéri fürdőzésre természetesen nem csak a sárvári luxusszállodában van lehetőség. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben és a Thermal Sárvárban is adott a lehetőség az őszi szabadtéri wellnessre. A mellékelt fotó ez utóbbi szálloda környezetéről készült. Ősszel (is) csodálatos ez a hely.

Aztán ott vannak a családi élmények. Ha gyerekekkel indulnátok útnak, nem kérdés, hogy a sárvári Park Inn kínálatát meg kell néznetek. És nem csak azért, mert a szálloda közvetlenül átjárható a sárvári fürdővel, hanem mert ebben a hotelben all inclusive ellátás jár a foglalás mellé.

Persze attól még, hogy wellness-szelünk, az aktív programokról sem szabad lemondani. Ha Sárváron jársz, bérelhetsz mondjuk elektromos kerékpárt a Tourinform Irodában, de nordic walking túrára is indulhatsz az arborétumban.

Ugyanakkor a kulturális élményeket sem szabad háttérbe szorítani. Legyen tél vagy nyár, ősz vagy tavasz, a Nádasdy-várhoz el kell látogatnod. Ha teheted, belülről is járd be az épületet. A Nádasdy Ferenc Múzeum rengeteg érdekességgel vár. Ízelítőnek íme, egy fotó.

Hogy látod? Szívesen jönnél Sárvárra az ősszel (is)? Ha a válasz igen és szállást is néznél, ez a korábbi bejegyzésünk nyújthat egy kis segítséget. Kattints és foglalj őszi csomagot már most!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük