Az idén tíz éves sárvári Spirit Hotel összegyűjtötte az elmúlt tíz év legjobb chillout számait, amit saját Spotify csatornán oszt meg az érdeklődőkkel. De ez csak az egyik eleme az ünnepi aktivitásuknak.

Korábban már írtuk, hogy a luxus hotelben a nyáron tematikus hetekkel várják a lazításra vágyókat. Most pedig egy összefoglaló sajtóanyagot adtak ki arról, hogy mi is történt a hotelben az elmúlt tíz évben. Ebben írják, hogy 350 ezer vendég fordult meg a sárvári szállodában, és 50 díjat nyert el a Spirit különböző versenyeken.  

Müller-Pápai Zsuzsanna, a szálloda stratégiai igazgatója az évforduló kapcsán elmondta: büszkék arra, hogy a Spirit ma megkérdőjelezhetetlenül erős márkanév a sok szereplős hazai piacon, és a hotel neve a vendégek számára egyet jelent a minőségi, kompromisszum mentes kikapcsolódással. A 271 szobás szálloda 10 ezer négyzetméteres wellness és fürdőrészlege 22 medencével és pezsgőfürdővel szolgálja a vendégek kényelmét. A hotel saját kútjából táplálkozó, gyógyminősítéssel rendelkező forrást 46 fokos termálvíz táplálja, a vendégeket állapotfelmérésekkel, személyre szabott tanácsokkal látják el a szálloda orvosai. Beauty részlegén biokozmetikumokkal történő szépségkezelésekre van lehetőség, a konyháját díjnyertes séfek irányítják.

Egy-két érdekes szám

Ahogy fent is említettük, a sárvári luxus hotelben tíz év alatt 350 ezer vendég fordult meg, 400 ezer pohár pezsgő fogyott és majd egymillió vacsora készült a szálloda konyhájában.

A Spirit névhez méltó módon készülnek a szállodában a születésnap megünneplésére:

A közleményben olvasható, hogy különleges programokkal és 10 százalékos kedvezménnyel várják a vendégeket május 21-e és június 21-e között. A születésnapi programok időtartama négy hétvégét ölel fel. Minden héten különböző témákhoz, így a gasztronómiához, a spa-wellness élményekhez, az egészség és sport témaköréhez igazodva – erről itt írtunk.

Ha már otthon, vagy menet közben hangolódnál a Spirit élményekre…

Tizedik születésnapja alkalmából a Spirit Hotel egyedi zenei válogatást is összeállított. A szakértők segítségével készült, „Az elmúlt 10 év legjobb chillout zenéi – a 10 éves Spirit Hoteltől” elnevezésű Spotify playlisten szereplő számok hangulata a szálloda különleges nyugalmát, ellazuláshoz alkalmas, tágas tereit idézi. Ezeknek a zenéknek a hallgatásával még teljesebb lehet a Spirit-élmény.

A válogatás az alábbi linken elérhető: bit.ly/10ev_chillout_Spirit_Hotel

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük