Ha családi üdülés után keresgélünk, rendszerint a gyermekek igényeit vesszük alapul. Fontos, hogy a választott településen lévő fürdő és a szálloda egyaránt gyermekbarát legyen és a vizes programokon kívül másfajta kikapcsolódási lehetőségek is rendelkezésünkre álljanak. Nézzünk meg párat!

Mutatunk most öt programtippet, aminek garantáltan örülnek a gyerekek a családi üdülés alkalmával.

Kezdjük a fürdővel. A családi üdülés meghatározó eleme az élményfürdő. Sárváron a családi élményfürdőben a legkisebbek és a nagyobbak is találnak maguknak kikapcsolódási lehetőséget. Van itt hullámmedence, vízágyú, csúszda, pancsoló és egy óriás pezsgőfürdő is, ahonnan a szülők könnyedén rálátnak a kicsikre. De a gyógyfürdő a strand és a wellness rész is könnyedén elérhető innen, így gyakorlatilag az egész család talál magának vizes programot.

A családi üdülés azonban nem csak a fürdőtől lesz tökéletes. Ha a szállás nem elégíti ki a gyermekek igényeit, nehéz életreszóló élménnyé tenni az együtt töltött napokat. Fontos ezért, hogy a szállodán vagy az apartmanon belül is legyenek a kicsiknek szóló kikapcsolódási lehetőségek. Akár egy saját medence vagy egy játszórészleg, mondjuk videójátékkal – manapság talán ezek a legvonzóbbak. De a csocsó és a biliárd is jó kis családi program lehet.

Ha már kiszakadtunk az otthoni közegből, nem szeretnénk feltétlenül fedett helyen tartózkodni. Jó idő esetén a szabadtéri lehetőségeket is célszerű számba venni. A családi üdülés szuper kinti programokkal változatossá tehető. Tapasztalatból mondjuk, a gyerekek nagy kedvence például a falmászás és az íjászat a helyi kalandparkban, de a bringózással egybekötött városnézés is élmény lehet számukra.

Kevés az olyan gyerek, aki ne lenne oda az édességért. Nyáron a fagyi, máskor a sütemény képes „csodákra”. Szóval nem árt, ha a családi üdülés megtervezéskor megnézzük, hogy van-e a közelben cukrászda vagy olyan fagyizó, ahol bő a választék.

És még egy utolsó dolog, ami talán fontos lehet, ha a családi üdülés lehetséges helyszíneit vesszük sorra. Ez az ár. Megnéztük, van néhány sárvári hotel, ahol jó áron kínálnak kifejezetten családi szobákat (3-4 ágyas verziókat). Ezek egy vendégnek éjszakánként már 2-3 ezer forint közötti áron elérhetők. Mutatjuk a részletes árakat.

Voltál már Sárváron? Te milyen programokat, szállást ajánlanál azoknak, akik most jönnének ide először? Mondd el a bejegyzés alatti fórumban!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Egy hozzászólás a(z) “Öt tipp, amitől igazi élmény lesz a családi üdülés” bejegyzéshez

  1. Bük, Zalaszentgrót, Mesteri, Celldömölk, netán Hajdúszoboszló és Sárvár. Mindenhol van fürdő.
    Sárvár. Csak itt van vár és egy jó múzeum! Ezt érdemes figyelembe venni, amikor öt tippet adunk a városba érkezőknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük