Mindannyiunknak szüksége van időnként egy kis szünetre. De honnan tudjuk, hogy itt az ideje szabadságra menni? Mutatjuk.

Ha állandóan negatív érzéseid vannak, ha az egekbe szökött a stressz-szinted vagy ha egészségtelen küzdési mechanizmusokat használsz, hogy átvészeld a napot… – ezek például mind-mind annak a jelei lehetnek, hogy itt az ideje egy kis pihenésnek és kikapcsolódásnak. De nézzük kicsit részletesebben!

Folyamatosan negatívan érzed magad

Állandóan negatív a hozzáállásod a dolgokhoz? Az apróságok is jobban irritálnak, mint kellene? Ha igen, akkor lehet, hogy a tested és az elméd azt üzeni: ideje lenne szünetet tartanod. Egy kis környezetváltozás segíthet csökkenteni a stressz-szintet, kitisztíthatja a fejed és megadhatja a szükséges energiát ahhoz, hogy újra a régi legyél.

A stressz az egekbe szökött

A határidők folyamatosan közelednek, a feladatok állandóan felhalmozódnak, az elvárások pedig egyre nőnek? Amennyiben így érzed, akkor itt az ideje, hogy elutazz, mielőtt a dolgok kicsúsznak az irányításod alól. Egy kellemes nyaralás lehetőséget adhat arra, hogy pihenj, kikapcsolódj, és újult erővel és energiával térj vissza a hétköznapokba.

A munka uralja az életedet

Állandóan áramlanak a munkahelyi e-mailek a postafiókba? Egy napot se bírsz ki a telefon vagy a laptop használata nélkül? Minden más háttérbe szorul a munkahelyi igények miatt? Ha ez kezd “nem normális” lenni az életedben, akkor igen – itt az ideje egy kis szünetnek! Vegyél ki néhány napot a munkából és emlékeztesd magadat arra, hogy a munkán kívül is van tartalmas élet!

Felesleges küzdelem érzése gyötör?

Úgy érzed, mintha futóhomokba ragadtál volna? Minél többet küzdesz ellene, annál mélyebbre süllyedsz a kétségbeesésbe? Itt az ideje szabadságra menni! Ha abbahagyod néhány napra a munkát, az segíthet megfelelő perspektívába helyezni a dolgokat. A környezetváltozás, a programokkal teli pihenés jót tehet és hozzájárulhat ahhoz, hogy objektíven tekints az adott élethelyzetre.

A kis problémákat nehéz leküzdeni…

Időnként mindannyian átélünk nehéz időszakokat, de amikor a kis problémák kezdenek hatalmas akadályokká válni az életünkben, akkor tudjuk, hogy itt az ideje egy kis énidőnek! Mondjuk egy kiadós wellnessnek.

Egy pillanatnyi csendre vágysz?

Manapság hihetetlenül zajos világban élünk – a telefonok megállás nélkül csörögnek, a tévék 24/7-ben bömbölnek a nyilvános helyeken, az e-mail értesítések elárasztják a készülékeinket… Mondhatni folyamatosan ki vagyunk téve ennek a fajta zajszennyezésnek. Ez pedig nem éppen segít kiegyensúlyozottnak maradni. Ha nálad is hasonló érzések törtek a felszínre, szükséged lehet egy kis csendre. Vegyél ki pár napot, menj olyan helyre, ahol végre újra hallod magadat gondolkodni!

Nincs meg a minőségi idő a családdal?

Ha sok a munka, hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani a családi kapcsolatokat. A küzdelem sokszor felmentést ad nekünk… Vagyis mi magunknak. Ez nincs így jól. Ha azt látjuk, hogy a családtagokkal nincs meg a minőségi idő, akkor szükségünk van a pihenésre. 

Hogy látod? Neked is jól jönne egy kis kikapcsolódás?

Mindenkinek szüksége van időnként egy kis pihenésre és kikapcsolódásra… Ezt tudjuk. Csak nem mindig vesszük észre, hogy mikor van itt az ideje a feltöltődésnek. Előzzük meg a nagyobb gondokat és figyeljünk az érzéseinkre. Ha észleljük a jeleket, ne várjunk semmire. Állandó negativitás, folyamatos stressz, munka uralja minden pillanatunkat, nem tudunk egyről a kettőre lépni, egészségtelen küzdési mechanizmusokat használunk, a kis problémák hatalmas akadályokká válnak, vágyunk a csend pillanataira, esetleg nincs elég minőségi családi/párkapcsolati időnk? Ha ezeket érzed, ideje elutazni. Kezdd el megszervezni a következő kikapcsolódást!

Várunk Sárváron!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Atmoszféra apartmanok

Válassz szállást az Atmoszféra apartmanok kínálatából! Az aktuális ajánlatokért irány a szállás weboldala!

Nézd meg az ajánlat részleteit!