A párunkkal kettesben utazni a gondtalan szabadság élményét adja. Akkor kelünk, amikor kidob minket az ágy, az étkezések időpontjait sem kell szoros korlátok közé szorítani, ráadásul, ha esténként kedvünk szottyan a medence partján egy kicsit koktélozni, azt is nyugodtan megtehetjük.

Aztán amikor bővül a család, a hangsúlyok eltolódnak, és már nem a saját kényelmünk lesz az elsődleges – az utazások alkalmával sem.

Gyerekkel utazni nem egyszerű feladat, de nem is lehetetlenség. Ha elég körültekintőek vagyunk, ha különös figyelmet fordítunk arra, hogy a legkisebbek igényei is maximálisan kielégítve legyenek, akkor bizony a családi nyaralás mindenki számára igazi kikapcsolódás lehet.  

A gyerekekkel történő nyaralásnál az egyik sarkalatos pont a szállás kiválasztása. Az utazás tervezésekor ez egy érdekes feladat, mivel számos változót rejt magában.

Alapvetően a két leghangsúlyosabb a gyerekek életkora és a száma. Ezt követi mindennek a költségvonzata.

Ha felső kategóriás szálláshelyre megyünk, az anyagilag hatalmas ugrást jelenthet árban.

Foglaláskor alapvetően a hotel és apartman közül választhatunk. Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya is.

Egy apartman esetében az egyik nagy előny, hogy nem egy szobában van összezárva az egész család, így a gyerekek akár külön szobába is kerülhetnek. Ráadásul konyha is rendelkezésre áll. A másik nagy előnye a költséghatékonyság – a pénztárcánkat illetően vitathatatlanul ezzel a szállástípussal jövünk ki a legjobban.  

Bérelhetünk olyat is, ahol saját kert részünk van, sőt még akár egész házat is, medencével. Ez gyerekekkel könnyebb lehet, mivel szeparálva vagyunk a többiektől, valamint nagy tér áll a rendelkezésükre.

A hotel előnye egyértelműen a plusz szolgáltatásokban rejlik. Itt nem kell főznünk, számtalan fogás közül válogathatunk minden étkezésnél, melyeket a pincérek szervíroznak fel. Azért valljuk be, ezt senkinek sem esik nehezére elviselni, főleg a nyaralások alkalmával.

A gyerekeket is számos különböző program várja, ráadásul ezek nagy részén ott is hagyhatjuk őket. Illetve a wellness részleg korlátlan használata is nagy húzóerőt jelent.

A felsorolt szolgáltatások miatt ez a szállástípus értelemszerűen drágább, de sokkal exkluzívabb is.

A konyháról már volt szó. Az nyilvánvaló, hogy családdal, pláne pici gyerekekkel egy konyha nagy előny lehet, így ha hotelben is szállunk meg, keressük az olyat, ahol van a vendégek számára konyharészleg.

Egyszóval, ha épp a nyári utazását tervezed az apróságokkal, csak biztatni tudunk: a választék nagy, minden bizonnyal megtalálod a számotokra legkényelmesebb megoldást.

Ha nyaralni megy a család, térképezd fel a sárvári szálláskínálatot is!


A sorozatunk többi korábbi részei:

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük